Hotelliesittely

Rauhallinen hotelli Loimaalla!

Hotelli Aliisa tarjoaa majoitusta Ysitien (E63/9-tie) ja Vakkatien (213) tuntumassa, neljä kilometriä Loimaan keskustasta Alastaron suuntaan. Hotelli Aliisa on kodinomainen, rauhallinen, esteetön, savuton ja päihteetön kahdentoista huoneen Bed and Breakfast -tyyppinen maaseutuhotelli.

Huoneissa (9 kpl) on tilava (5,5 m2) lattialämmitetty kylpyhuone. Hotellin päädyssä sijaitsevan kolmen huoneen välittömässä läheisyydessä on yhteinen kylpyhuone/WC. Huoneiden varustukseen kuuluu mm. televisio ja hiustenkuivaaja. Vaatteiden silitys-, pesu- ja kuivausmahdollisuuksia yms. voit tiedustella henkilökunnalta.

Hotelli Aliisassa majoitut aina yhtä edullisesti koska hinnat eivät vaihtele sesongin, viikonpäivien tai vuodenaikojen mukaan! Huoneen hintaan sisältyy maittava aamiainen sekä vapaa hyvälöylyisen saunan käyttö. Hotellissa on langaton nettiyhteys (WiFi), maksuton pysäköinti ja tarvittaessa auton lataus- ja lämmitysmahdollisuus.

Työ- tai lomapäivän päätteeksi voit saunoa, levähtää tai lenkkeillä. Voit viettää aikaasi myös hotellin viihtyisässä oleskelutilassa katselemalla 60-tuumaista televisiota tai surffailemalla netissä (WiFi). Oleskelutilan hyvin varustellussa keittiössä voit säilyttää ja laittaa omia eväitäsi tai keittää vaikka talon tarjoamat kahvit ja nauttia ne lasiterassilla loimaalaista maalaismaisemaa katsellen.

Hotelli Aliisa sopii työmatkalaiselle, yritysvieraalle, urheiluharrastajalle, lomailijalle ja kaikille rauhallista yösijaa tarvitseville! Hotelli Aliisassa majoitut kuin kotona!

PS. Mahdollisten yliherkkyyksien vuoksi emme voi majoittaa lemmikkieläimiä.

Vastaanotto (Reception) on avoinna joka päivä klo 6 – 21.
Sisäänkirjautuminen (Check-in) klo 16 alkaen ja uloskirjautuminen (Check-out) klo 12 mennessä.
Aamiainen (Breakfast) on tarjolla arkisin (ma-pe) klo 6 – 9 ja viikonloppuisin (la-su) klo 7 – 10.

Loimaan kaupunki ympäristöineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pitempäänkin oleskeluun.

Loimaan kaupat ja palvelut muodostavat kaupungin kokoisen ostoskeskuksen, jossa on sataviisikymmentä liikettä, hyvät kaupat ja parhaat palvelut.

Tervetuloa!

Huonevaraus → SOITA JA VARAA