Hotelliesittely

Rauhallinen hotelli Loimaalla!

Hotelli Aliisa sijaitsee Loimaalla Turku – Tampere -tien (E63/9-tie) ja Vakkatien (213) tuntumassa. Hotelli Aliisa on kodinomainen, viihtyisä, rauhallinen, esteetön, savuton ja päihteetön kahdentoista huoneen yksityinen maalaishotelli.

Työmatkalaisena voit päivän päätteeksi levähtää, lenkkeillä, saunoa ja surffailla netissä (WiFi). Voit viettää aikaasi myös hotellin viihtyisässä oleskelutilassa lepäilemällä, katselemalla 60-tuumaista televisiota tai lehtiä lueskelemalla. Oleskelutilan hyvin varustellussa keittiössä voit keittää kahvit ja nauttia sen lasiterassilla loimaalaista maalaismaisemaa katsellen, säästä riippumatta. Talvipakkasia voit viettää takkatulen lämmössä (2 takkaa).

Hotellin sijainti ja miljöö mahdollistavat ulkoilemisen ja kesäaikaan myös grillaamisen ja ulkopelailun. Hotelli Aliisa sopii siis työmatkalaiselle, yritysvieraalle, urheiluharrastajalle, lomailijalle ja kaikille rauhallista yösijaa tarvitseville!

Loimaan kaupunki ympäristöineen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet pitempäänkin oleskeluun.

Loimaan kaupat ja palvelut muodostavat kaupungin kokoisen ostoskeskuksen, jossa on sataviisikymmentä liikettä, hyvät kaupat ja parhaat palvelut.

Tervetuloa viihtymään!

Huonevaraus →